News

Данська рада у справах біженців передала 133 одиниці техніки гуртожитку для ВПО в Миколаєві

Yesterday 19:07
У Миколаєві завершився ремонт гуртожитку для вимушених переселенців (ВПО). Завдяки цьому близько 200 людей, які втратили свої домівки через війну, отримають надійний притулок. Ремонт  фінансувався Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

На Миколаївщині керівників оборонного та комерційного підприємств підозрюють в розтраті понад 2 млн грн

Yesterday 17:00
За процесуального керівництва прокурорів Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону директору одного з оборонних підприємств та директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру в розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

У Миколаєві відкрили центр рекрутингу української армії

Yesterday 15:21
В Україні Міністерство оборони у співпраці з органами місцевої влади та місцевого самоврядування створює мережу центрів рекрутингу, які надають інформаційно-консультативні послуги щодо служби в силах оборони. У середу, 29 травня, такий центр відкрився в Миколаєві.

Піротехніки Миколаївщини на водних акваторіях вилучили та знищили 150 одиниць вибухонебезпечних предметів

Yesterday 10:02
На  Миколаївщині триває процес розмінування. Піротехніки ДСНС застосовують різноманітні методи роботи, які дозволяють очищати території від вибухонебезпечних предметів. Внаслідок окупантських атак, окрім суходолу, водойми також “приховують” на своєму дні залишки чи нездетоновані боєприпаси. Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

Миколаївські енергетики отримають спецтехніку в рамках Україно-Німецького партнерства

Yesterday 08:33
За координації Міністерства енергетики України у межах Українсько-Німецького енергетичного партнерства передано нову партію допомоги. Це три великогабаритні силові трансформатори потужністю 40 000 кВА кожен для живлення вузлів розподільної мережі та 16 одиниць спецтехніки.

У Миколаєві розкрили організовану злочинну групу з виробництва фальсифікованого алкоголю

28 May, 19:00
Викрили та припинили незаконну діяльність зловмисників слідчі слідчого управління обласного главку поліції за оперативного супроводу співробітників регіонального управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ та за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Мер Сєнкевич нагородив рапіристку Аліну Полозюк та її тренерку за «бронзу» командних змагань Кубку світу

28 May, 17:45
Сьогодні, 28 травня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич зустрівся з нашою рапіристкою Аліною Полозюк та її тренеркою Ларисою Павленко і привітав з великим спортивним досягненням.

Україна націоналізувала судно російського олігарха, яке добудовувалось у Миколаєві ще до початку вторгнення рф

28 May, 16:00
За матеріалами Служби безпеки Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мін’юсту про стягнення в дохід України майна російського олігарха Олександра Верховського.

Pages